Om mig

Vad har sagts om mig

”Med ett stort engagemang och professionalism förgyllde Jessica vår kväll. Först som moderator under ett set av föreläsningar och senare under kvällen som konferencier och underhållare. Jessica är enkel att jobba med och hon lockar alla till skratt!”
Joanna Kron Informationschef VIDA Timber, nov. 2017

”Med en härlig energi och en perfekt blandning av allvar och humor guidade du oss igenom Laholms Guldkväll. Du skapade en perfekt känsla av högtidlighet utan att göra det allvarligt och högtravande och stärkte vårt kännetecken av Guldkvällen som en kväll när alla närvarande är kollegor och de allra bästa vänner, samtidigt som de nominerade och vinnarna fick känna sig speciella och utvalda, tack Jessica! ”
Laholms Guldkväll Birgitta Persson och Fredrik Swärdh Laholms Kommun , sept 2016

”-Men kvällens starkt lysande stjärna är Jessica Persson som i sin otroligt charmiga hushållerska Lisa har ett fantastiskt sampel med övriga i ensemblen och Kent Vickell i synnerhet!”
Barometern Karolina Ekstrand, Hönor och Svärmeri, juli 2016

”-Karnevalen i Värnamo firade år 2016 sitt 35-års jubileum. Karnevalen i Värnamo är årets stora familjefest i City och drar 1000-tals besökare. Genom åren har Karnevalen lockat med en känd person som har fungerat som Karnevalsdrottning och dragplåster. I år  valde Karnevalskommittén att satsa på en allround person som inte bara skulle fungera som Karnevalsdrottning, utan även skulle fungera som konferencier, musikartist och underhållare.
Med facit i hand kan vi konstatera att valet av Jessica Persson var helt rätt. Hon utförde sitt uppdrag på allra bästa sätt och vi är mycket nöjda med hennes insats. Hon fullgjorde sitt uppdrag med rätt attityd, mycket glädje, stort engagemang och tog sitt fulla ansvar”
Anders Wallin Centrumledare Värnamo, maj 2016

”-Tack Jessica!
Det blev en helt fantastisk allsångskväll!!! Du kan verkligen  din  roll som allsångsledare, rolig, sjunger bra och du får verkligen med dig publiken. Organiserar perfekt!!! Nästa gång vi skall ha allsång så blir det helt klart dig vi frågar igen.
Tack än en gång, detta lever vi på länge.
Göingehem AB, Annette, Lotta, Affe , maj 2016

”-Tusen, tusen tack för din fantastiska insats!
Som toastmadame, komiker, allsångsledare, Carola m.m och hela ledningen av arrangemanget. Och din flexibilitet under kvällen. Jag är så glad och nöjd, allt blev som jag önskade.
Jag är alldeles överväldigad!”
Gun-Marie Offesson, oktober 2015

”-Du är J grymt bra! Satt i raderna på IoS festen och skrattade glatt åt dig. Ditt Carola nummer är riktigt bra , men ditt Montazami nummer var världsklass! Mycket uppskattat av många, grattis!”

”-Detta var ett riktigt gympass måste jag säga – har träningsvärk i magen idag efter allt skrattande . Tack för en grymt bra show!”
Caroline Carlsson, VA-Utveckling Växjö april 2015

”-Måste få säga ett stort TACK för underhållningen i Grevie 26/3. Vi som var lite besvikna över att Hasse var bortrest var glatt överraskade, mådde såå gott efter den skrattfesten.. Du var fantastisk!!”
I
ngela Hall, Greviéparken mars 2014

”-Det är sällan skrattlökarna fått sitt under en hel show, herregud så roligt! Jessica är grym och förgyllde vår kundkväll!”
Åse Thuvesson, Elite Hotel Växjö dec 2014

”-Tack för en jättetrevligkväll! Underhållningen var suverän!”
Ingela Johansson, IST dec 2014

”-Komikern Jessica var ju outstanding. Så härligt att få skratta ur sig novemberdeppet!”
Nina Sterner, Worldplay dec 2014

”-Stort Tack Jessica för underhållning och alla goa skratt på vår Kick-Off. Du och Gulli vet hur man underhåller en publik, och vilken bredd du har. Det blev en minnesvärd kväll med sång, musik, tävlingar , revynummer och lite buskis – med Gulli som huvudperson. Du hade även en toppenmusiker med dig i form av Niclas. Stort tack till er båda och hoppas vi ses snart igen!”
Carina A Axelsson Laws & Standards Manager  IKEA of Sweden okt 2014

Tack, tack finaste Jessica för i torsdags på Borgen! Jättebra mannekänger som visade fina kläder, underbara barn …mm men DU gör ju Allt, Jessica, Toppenproffsig o bara sååå rolig! Har inte skrattat så mycke på länge! Tack”
Inger Torstensson Boalt okt 2014

”Du var helt fantastisk. Bjöd på något helt uniks hos oss på Ulrix Bil & Däckverkstad i Malmö. 260 medvetna kvinnor bara njöt”
Ägare Ulrix, Ulrik Jönsson sept 2014

”Jessica Perssons olika karaktärer fick hundratalet medlemmar som deltog i festen att skratta”
Norra Skåne sept 2014

”Tack för en suverän kväll! Du va grym som vanligt!”
Helena Åström Strandpensionatet Skummeslöv, WIN 20 årsjubileum 2014

Tack Jessica Persson för ditt uppträde/stand up för oss matgäster på Farozon
Du har en härlig utstrålning på scen ( för övrigt oxå ) !
Jeanette Nettan Björklund  sept 2014

”Tack för en otroligt proffsig och trevlig insats”

”Konferencier och Stå-upparen Jessica Persson höll ihop programmet och lockade till många skratt”
Allt om Osby 2014

”Det är konferencier Jessica Persson som ska ha kred för namnbytet, -Hon lyfter hela föreställningen tyckte K-G Eriksson en av närmare 600 i publiken”
Smålänningen 2013

”Levererade svaret i en träffsäker imitation av den välkända Hollywoodfrun Maria Montazami”
Smålänningen 2013

”Konferencier Jessica Persson hade uppenbara problem men sin mikrofon, men tack vare hennes trygghet med att stå på scen stördes inte arrangemanget utan uppskattades stort av publiken”
Smålandsposten 2013

”Jessica Persson var i vanlig ordning konferencier och gjorde det med bravur”

”Hela föreställningen präglades av god och glad anda som spreds till publiken och så mot slutet kom det bästa av allt: Jessica Perssons finn-kärring.”
Smålänningen 2011

”Den nya tekniken fick en granskning i ett nummer kring snabbtelefoner där Lars Magnusson och Jessica Persson drev revykonsten långt, mycket långt”
Smålänningen 2008

”Sedan gör Jessica Persson i skepnad av Gulli entré med besked. Med handväskan i fast grepp i ena handen och motorsågen i den andra rör Gulli sig bland besökarna. Hon flörtar och skämtar vilt om det äktenskapliga livet, kännetecken för Örkelljungabor och mycket mer medan skrattsalvorna ekar genom Grevieparken.”
Båstad lokaltidning 2012

 ”Jessica Persson från Osby har förmågan att både glänsa och sälla sig till de ”riktigt fula”.”
Smålandsposten 2010


Press

Artikel om min plats i ”Hall of fame”: http://www.skanskan.se/article/20121006/OSBY/710069972/-/tid-for-ett-skrattretande-liv


Jag har bl a medverkat i

Värnamorevyn
Älmhultsrevyn
Julshow Sundspärlan Helsingborg
Julshow Danne Stråhed Dannero
Lunds Humorfestival
Allsångkvällar med både sång och komik

Driver egna produktioner bla de framgångsrika Sommarkväll i Silverdalen på Älmhults gamla utescen
Ett otal företagsgig både som artist och konferencier

Drev showgruppen Just4u med kollegor i många år.
Klicka på länken nedan för att se några revyklipp av mig.
Jessica Revyklipp


Avslutande ord…

Det är alltid så svårt att skriva om sig själv så därför bad jag en opartisk kollega (min sambo……) skriva om mig! Tror att det blir bättre då!!

 ”Jessica Persson är en artist som kan det mesta. Allt från skönsång till buskis. Hon har en härlig stämma som låter lika bra i både jazz och kupletter som rocklåtar. Komiken har hon naturligt i sig. Kan agera både som spirituell och säker konferencier såväl som buskiskärringen ”Gulli”. ”Gulli” är hennes så otroligt populära figur som gjort succé i både Småland, Skåne och Blekinge. Ur hennes interagerande med publiken vet man aldrig vad som kommer… förutom garanterat skratt!!

Jessica har spelat revy i många år, gjort kyrkokonserter, krogshower och agerat konferencier vid ett stort antal tillfällen. Ur detta har det kommit en trygghet och säkerhet som kombinerat med hennes egen charm, humor och kunnande gör att hon alltid lyckas göra ett riktig bra jobb på scen!”

Kommentarer (1)

Lämna en kommentar

Kontakta mig

[recaptcha]

Kontaktuppgifter

Jessica Persson
Hasslaröd 3344
283 91 Osby

0706 805129
jessica.gulli@telia.com